Sherbime

Saldi Electric ofron një gamë të gjërë me materiale elektrike dhe industriale si:

 • Elektro valvul
 • Elektromotorr me reduktor
 • Filter ajeri; Kontaktor leshues
 • Piston ajeri; Rekorde pneumatike
 • Rele faze; Rele termike; Salva motorr
 • Sensor metalik per ashensor;Vegla pune per elektriciste
 • Qark braker
 • Rele elektrike
 • Siguresa elektrike industriale
 • Automat njefazore
 • Buton shtypes me valve mekanike
 • Celesa parket; Instrumente elektrike
 • Inverter frekuence; Kontaktor elektrik
 • Kuti elektrike
 • Matesa energjie elektrike
 • Siguresa elektrike
 • Sigurese mbrojtese kater polare
 • Valvul uji me dy porta etj.

 

Të gjitha produktet që Saldi Electric ofron janë të një cilësie më standartë europiane, të eksportuara nga kompanitë më prestigjoze të njohura botërisht. Kompania Saldi Electric kujdeset që materialet të jenë të certifikuara dhe më vulen e cilësisë.