Rreth Nesh

rreth neshSaldi Electric është një kompani prestigjoze ne Shqiperi qe merret me  tregetimin e materialeve elektrike dhe industriale. Kompania operon sukseshem prej 15 vitesh në Shqipëri në furnizimin me një gamë të gjerë të materialeve industriale dhe elektrike për shtëpi.

Saldi Electric siguron cilësi të lartë, produkte të besueshme për të kënaqur nevojat e të gjithë konsumatorëve në të gjithë Shqipërinë.
Duke sjelle produkte elektrike si celesa elektrike per parkete, elektromotore me reduktore, filtra ajri, instrumente elektrike, invertera frekuence, matesa te energjise elektrike e shume produkte te tjera.

Gjithe gama e produkteve te Saldi Elektric vjen si linje e kompanive me elitare boterore ne prodhimin e produkteve elektrike dhe industriale ku mund te permendim Emas, Kripal, Yuanky e shume firma te tjera te njohura boterore

Saldi Electric shpreson që ju do të gjeni atë që kërkoni për materiale elektrike me cilësi, garanci, si e dhe një partner të besueshëm për tregun shqiptar.

Gjithashtu ne synojme qe te krijojme nje standart te vecante ne tregun shqiptar per tregetimin e materialeve elektrike dhe industriale per te krijuar nje linje unike ne tregun shqiptar.