• Slider 2
  • Slider 1
  • slider 3
  • slider 4

Miresevini tek “Saldi Electric”

kompania lider ne tregtimin e materialeve elektrike dhe industriale

home boxRreth Nesh
Saldi Electric është një kompani prestigjoze ne Shqiperine tregetimin e materialeve elektrike dhe industriale. Kompania operon prej 15 vitesh në Shqipëri me sukses në furnizimin me një gamë të gjerë të materialeve industriale me shume …

687_Sensor_Banner_TRSherbime
Të gjitha produktet që Saldi Electric ofron janë të një cilësie më standartë europiane, të eksportuara nga kompanitë më prestigjoze të njohura botërisht. Kompania Saldi Electric kujdeset që materialet të jenë të certifikuara dhe më vulen e cilësisë me shume …

 Produkte